Duitsland 1997. Drama van Dieter Kehler. Met o.a. Sandra Speichert, Andreas Brucker, Rita Russek, Thomas Fritsch en Jan Sosniok.

VPRO Cinema

De eigenzinnige zoon van een chique diplomaat, pachter Miles Brendan (Brucker) ontmoet Julia Hawthorne (Speichert) een jonge journaliste, die vroegtijdig door haar vader in de steek gelaten werd toen hij in vuur en vlam raakte van de plaatselijke dorpsvamp. Daarom kan Julia niet in de ware liefde geloven en laat zij zich in met een gladaal uit de Britse hoofdstad, Vic (Sosniok). Herenboer-pachter Miles kan haar echter niet vergeten. Zijn in stilte geuite wens wordt natuurlijk verhoord, maar dan zijn we al in de finale. Superieur damesdrama met verse bezetting en een fris scenario van schrijfster Uta Berlet onder vaardige regie van regisseur-van-dienst Kehler en dito cameraman Winfried Kleist. Fans schaar u achter de buis of koop de videoband en leef vooral mee met de passies van de aantrekkelijke hoofdrollen, die op een enkele uitzondering na (Sosniok als Vic!) best sympathiek zijn.

credits

Regie:
Dieter Kehler
Cast:
Sandra Speichert, Andreas Brucker, Rita Russek, Thomas Fritsch, Jan Sosniok, Corinna Drews, Karl Schönböck, Valea Scalabrino
Muziek:
Richard Blackford
Kijkwijzer:
D
Jaar:
1997
Alt. titels:
Zweite Chance, Die
Genres:
Drama
Trefwoorden:
Melodrama
Landen:
Duitsland

op televisie

0 uitzendingen