Verenigde Staten 1995. Sciencefiction van Andrew Stevens. Met o.a. Don 'The Dragon' Wilson, Michael Bernardo, Ken McLeod, Dawn Ann Billings en Carrie Mitchum.

VPRO Cinema

De droomvrouwtjes van een populair computerspel zijn op onderworpenheid geprogrammameerd, maar door de toepassing van kunstmatige intelligentie komen ze in opstand. Tegelijkertijd doen zich een aantal zaken voor: de spellen moeten de winst van de fabriek in Las Vegas opvijzelen en mogen daarom de stad niet uit; bijgevolg wordt er hevig gesmokkeld, waardoor de politie met de zaak bezig is en er verschijnt een krachtpatser, David Quarry (Wilson), die slaags raakt met het gespuis en het gezag. Een complex verhaal, dat gespeend is van alle logica, vol zit met clich[KA1]es (de vrouw als lustobject, enz.) en tussen de wal van SF-film en het schip van martial-arts-film belandt. Uitsluitend voor onvoorwaardelijke fans van de actiefilm, die het verhaal geen bal kan schelen en ook niet letten op spelpresataties, maar uitsluitend gefixeerd zijn op rake klappen. Speelt in de nabije toekomst.

credits

Regie:
Andrew Stevens
Cast:
Don 'The Dragon' Wilson, Michael Bernardo, Ken McLeod, Dawn Ann Billings, Carrie Mitchum, Athena Massey, Stella Stevens, Loren Avendon
Productie:
Ashok Amritraj
Muziek:
Claudette Gandette
Jaar:
1995
Genres:
Sciencefiction, Actiefilm
Trefwoorden:
Martial-arts, SF-Film
Landen:
Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen

Grid Runners (1995) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken