Verenigde Staten 1995. Mysterie van Don McBrearty. Met o.a. Cheryl Ladd, Duncan Regehr, Aemilia Robinson, Don Allison en Kate Lynch.

VPRO Cinema

De provincieplaats Haven Lake wordt opgeschrikt door de beestachtige moord op een klein meisje. Een ander meisje van negen beschikt over een occulte gave: het onzichtbare zien. Ze heeft visioenen over een gruwelijke moord die dertig jaar ervoor gebeurde: een stiefvader werd doodgeslagen, een moeder bijna gedood en een klein meisje verdween. Een broertje van elf overleefde en werd in een kindertehuis geplaatst. Hij zou verantwoordelijk zijn voor de dood van zijn zusje; hij is nu teruggekeerd en kan de moordenaar zijn. Vervolgens meent het kind dat over bovennatuurlijke eigenschappen beschikt, dat de moordenaar in haar directe omgeving moet zijn. Wie-is-de-dader rond de chique Ladd (voor wie de jaren nu wel beginnen te tellen), die angstaanjagender lijkt dan hij is. Scenario van Don Henry. Werktitel THE LADY.

credits

Regie:
Don McBrearty
Cast:
Cheryl Ladd, Duncan Regehr, Aemilia Robinson, Don Allison, Kate Lynch, Tony Rosato, Wayne Northrop, Wayne Robson, Phil Akin
Scenario:
Don Henry
Productie:
Julian Marks, Philip Rogers
Muziek:
Marvin Dolgay, Glenn Morley, Don Henry
Jaar:
1995
Alt. titels:
Haunting Of Lisa, The, Lady, The, L'écran témoin: Dans les yeux de Lisa
Genres:
Mysterie, Thriller
Landen:
Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen

The Haunting Of Lisa (1995) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken