Verenigde Staten/Canada 1995. Thriller van Ian Corson. Met o.a. Molly Ringwald, Patrick McGaw, Mimi Kuzyk, John Vernon en Sarah Lassez.

VPRO Cinema

In deze schaamteloze kopie van FATAL ATTRACTION wordt de rol van Glenn Close gespeeld door Molly Ringwald als Melissa, een sterretje uit de jaren 1980 dat er ook nu nog nauwelijks volwassen uitziet. Ze is een psychotische studente medicijnen die een vluchtige affaire heeft met studiegenoot Doug (McGaw), wiens vriendin Laura (Lassez) tijdelijk afwezig is. Eenmaal afgewezen door haar minnaar reageert de ontluisterde Melissa met alle te verwachten vijandigheden, inclusief een poging tot moord. Het is allemaal heel voorspelbaar, behalve dan misschien de climax, waarin de honkbalvaardigheden van onze held op nogal lachwekkende manier centraal staan. Het scenario is van George Saunders en het camerawerk is van Michael Slovis.

credits

Regie:
Ian Corson
Cast:
Molly Ringwald, Patrick McGaw, Mimi Kuzyk, John Vernon, Sarah Lassez, Rick Henrickson, Jennifer Copping, Stephen E. Miller, Joe Maffei, Ryan Michael
Scenario:
George Saunders
Productie:
Robert Vince, William Vince, Michael Strange
Muziek:
Graeme Coleman
Jaar:
1995
Alt. titels:
Seitensprung mit Folgen - Wenn eine Affère zum Alptraum wird
Genres:
Thriller
Landen:
Verenigde Staten, Canada

op televisie
0 uitzendingen

Malicious (1995) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken