Duitsland 1995. Komedie van Vivian Naefe. Met o.a. Christoph Waltz, Heinrich Schafmeister, Maja Maranow, Bettina Kupfer en Carola Regnier.

VPRO Cinema

Christoph (Waltz) is journalist, vrijgezel, flierefluiter en rokkenjager. Zijn vriend Herbert (Schafmeister) speelt in een orkest en heeft vaste verplichtingen. Herbert is jaloers op Christophs vrijheid en Christoph is afgunstig op Herberts vastigheid. De tijd begint te dringen voor Christoph die nog van de beweging 1968 is. Hij besluit een huwelijksadvertentie te plaatsen, waarop hij tweehonderd brieven krijgt. Ten lange leste besluit hij in zee te gaan met Renate (Maranow) een advocate met een sterk karakter, een eigen woning en het verlangen moeder te worden. Christoph wordt een brave huisvader, die af en toe wel een zijsprongetje maakt, maar hij is nog steeds niet gelukkig. Redelijk gespeeld, licht vermakelijk tv-amusement. Scenario van Klaus Poche. Camerawerk van Peter Doettling en Frantek Brandt.

credits

Regie:
Vivian Naefe
Cast:
Christoph Waltz, Heinrich Schafmeister, Maja Maranow, Bettina Kupfer, Carola Regnier, Tatjana Blacher, Jennifer Steffens, Anicka Pages
Scenario:
Klaus Poche
Camera:
Peter Doettling
Muziek:
One Tongue
Jaar:
1995
Genres:
Komedie
Trefwoorden:
Televisiefilm
Landen:
Duitsland

op televisie
0 uitzendingen

Man(n) sucht Frau (1995) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken