Verenigde Staten 1993. Drama van George Kaczender en George Cazender. Met o.a. Judith Light, Judd Hirsch, Betty Buckley, Jeff De Munn en Kevin Tighe.

VPRO Cinema

Barbara No[KA3]el (Light) is een aankomende zangeres die al tien jaar lang behandeld wordt door psychiater Dr Jules Masserman (Hirsch). Masserman heeft een grote naam en zijn reputatie als vakman is wijd en zijd bekend. Barbara is een labiele meid en in haar kring weet iedereen dat. Tijdens een van de sessies geeft Dr Masserman Barbara een licht verdovingsmiddel en maakt van de gelegenheid misbruik om haar te verkrachten. Als Barbara hiervan aangifte doet bij de politie, ontmoet ze een wereld van ongeloof en ze moet heel veel moeite doen om het recht te laten zegevieren. Onopvallende, netjes gespeelde film naar een ware gebeurtenis. Scenario naar het boek van Barbara Noël en Karhtyn Watterson.

credits

Regie:
George Kaczender, George Cazender
Cast:
Judith Light, Judd Hirsch, Betty Buckley, Jeff De Munn, Kevin Tighe, Holland Taylor, Nicholas Campbell, John Getz, Colleen Winton, Malcolm Stewart, Gary Chalk, Jon Cuthbert, Matthew Walker, Lorena Gale
Muziek:
Curt Sobel
Schrijver:
Barbara Noël
Jaar:
1993
Alt. titels:
Under the Influence - Betrayal of Trust
Genres:
Drama
Trefwoorden:
Melodrama, Televisiefilm
Landen:
Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen

Betrayal of Trust (1993) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken