Duitsland/Oostenrijk 1995. Mysterie van Max Färberböck. Met o.a. Hannelore Hoger, Ralf Schermuly, Jutta Hoffmann, Peter Lohmeyer en Eva Kryll.

VPRO Cinema

Michael Beyer (Lohmeyer), ex-collega van Kommissarin Bella Block (Hoger) onderzoekt de raadselachtige dood van een vrouw die blijkbaar thuis verongelukt is. Bella die een jaar vrij is van haar dienst en nog niet helemaal is teruggekeerd, bemoeit zich met de zaak omdat er zich enkele gelijkenissen vertonen met een zaak die zij drie jaar daarvoor had nageplozen. Ook hier wordt tijdens het onderzoek een jonge politie-agent overvallen. Zoals het in een reine Duitse krimi behoort te zijn, goochelt regisseur-scenarioschrijver F[KA3]arberb[KA3]ock, die ook de pilootfilm van deze reeks BELLA BLOCK - DIE KOMMISSARIN (1994) voor zijn rekening nam, pas op het einde de criminele konijnen uit de hoed. Camerawerk van Diethard Prengel.

credits

Regie:
Max Färberböck
Cast:
Hannelore Hoger, Ralf Schermuly, Jutta Hoffmann, Peter Lohmeyer, Eva Kryll, Rainer Strecker, Lisa Karlström, Roland Kenda, Horst Krause
Scenario:
Max Färberböck
Camera:
Diethard Prengel
Muziek:
Hans Günter Wagener, Uwe Buschkötter
Jaar:
1995
Alt. titels:
Liebestod, Amours mortelles
Genres:
Mysterie, Thriller
Trefwoorden:
Krimi
Landen:
Duitsland, Oostenrijk

op televisie
0 uitzendingen

Bella Block - Liebestod (1995) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken