Verenigde Staten 1993. Thriller van James A. Contner. Met o.a. Lee Majors, Jennifer O'Neill, Adrian Paul, Beverly Johnson en Vanessa Angel.

VPRO Cinema

Als zes fotomodellen op gruwelijke wijze vermoord worden op een tropisch eiland wrijft tijdschriftenuitgever (Majors) zich flink in de handen want enige sensatie rondom de covers van zijn uitgaven kan hij goed gebruiken: de oplage zou weleens flink kunnen stijgen. En dat levert harde dollars op. Een naïeve gedachte als je op een eilandje zit dat van de buitenwereld is afgesloten. Het wordt een kat-en-muis-spelletje tussen de aanwezigen waarbij onze bladenman mooi in zijn hemdje komt te staan. Douglas Barr en Bernard Maybeck, die het scenario schreven, hebben er verschrikkelijk met de pet naar gegooid en het resultaat is een uiterst ongeloofwaardige prul met belachelijke actiescènes. Achter de camera stond Guillermo Navarro. Majors was toch een acteur van een zekere faam en naam - hoe ver kun je zakken?

credits

Regie:
James A. Contner
Cast:
Lee Majors, Jennifer O'Neill, Adrian Paul, Beverly Johnson, Vanessa Angel, Bobbie Phillips, Mowava Pryor, Fawna MacLaren
Scenario:
Bernard Maybeck, Douglas Barr
Productie:
Lance Hool
Camera:
Guillermo Navarro
Muziek:
Rick Marotta
Montage:
J. Benjamin Chulay
Jaar:
1993
Alt. titels:
Cover Girl Murders, The
Genres:
Thriller
Landen:
Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen

The Cover Girl Murders (1993) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken