Duitsland/Italië/Frankrijk 1995. Drama van Fabrizio Costa. Met o.a. Carol Alt, Philippe Caroit, Alessandro Sacco, Joachim Fuchsberger en Mathieu Carrière.

VPRO Cinema

Mini-serie die ge[KA3]inspireerd is op Tolstoi`s dikwijls verfilmde [KL]Anna Karenina[KLE]. Het gaat over de mooie dertig- jarige Romeinse Anna (Alt). Ze is met graaf Alessio Capilupi (Fuchsberger) getrouwd die veel ouder is dan zijzelf. Zij hebben een acht-jarig zoontje. Hun huwelijk is niet bepaald opwindend. Via haar broer Stefano (Carri[KA2]ere) die een soort playboy is, leert zij Brentano (Caroit) kennen die alles doet om haar te verleiden. Zij zwicht echter niet, want zij kan zich het risico niet veroorloven dat haar man die economisch adviseur van de Paus is, in opspraak raakt. Brentano geeft niet op en Capilupi begint zo zoetjes aan te denken dat zijn vrouw een verhouding met een ander heeft. Zij ontkent, maar dan is hun relatie verstoord. Dit vormt de aanleiding voor geheime ontmoetingen met Brentano. De acteurs doen hun best. Fuchsberger staat voor het eerst na 22 jaar weer voor de camera. Wordt meestal in drie delen uitgezonden. Het scenario is van Enrico Medioli en het geheel is door Giancarlo Ferrando in beeld gebracht.

credits

Regie:
Fabrizio Costa
Cast:
Carol Alt, Philippe Caroit, Alessandro Sacco, Joachim Fuchsberger, Mathieu Carrière, Alexandra Stewart, Romina Mondello, Barbara Rudnik, Gabriella Saitta, Lous Velle, Adriana Asti, Alberto Giminiani
Scenario:
Enrico Medioli
Productie:
Guido Lombardo
Muziek:
Stefano Mainetti
Jaar:
1995
Alt. titels:
Grande fuoco, Il
Genres:
Drama
Trefwoorden:
Serie, Televisiefilm
Landen:
Duitsland, Italië, Frankrijk

op televisie
0 uitzendingen

Il grande fuoco (1995) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken