Verenigde Staten 1994. Drama van Rick King. Met o.a. Scott Bakula, Chelsea Field, Sheila Kelley, John Getz en Rex Smith.

VPRO Cinema

Een kronkelig verhaal in een nog kronkeligere film over de schone Diana (Field). Zij is het enige aantrekkelijke aan deze rolprent als ze af en toe eventjes in d`r blootje wordt getoond. Helaas is dit onvoldoende voor een waardering in sterren, zelfs geen halve. Zeven jaar voordat ze met Jerry (Getz) trouwde, had ze haar wrede echtgenoot Ted (Smith) om zeep geholpen door hem een mes tussen de schouders te steken. New Age psychiater en huisvriend David (Bakula) duikt met Diana tussen de lakens en kort daarna overkomt Jerry een dodelijk ongeval. Diana die toch al een belast verleden had, komt hierdoor in de problemen, maar verleider (en vrienden-verneuker) David zoekt het tot op de bodem uit. Hij ontdekt net zoveel onwelriekends als de arme toeschouwer als film krijgt voorgeschoteld. Scenario van William Delligan en camerawerk van Paul Ryan. Snel van titel veranderd voor het videocircuit, maar er niet beter op geworden als RULES OF OBSESSION.

credits

Regie:
Rick King
Cast:
Scott Bakula, Chelsea Field, Sheila Kelley, John Getz, Rex Smith, France Nuyen, Eddie Valez, Michael Warren, Michael Cavanaugh, Salvator Xuereb, Trent Dolan, Heath Kizzier, Robert Uher, Kimiko Cazanov
Scenario:
William Delligan
Muziek:
Robert Sprayberry
Jaar:
1994
Alt. titels:
Passion To Kill, A, Rules Of Obsession, Rules of obsession
Genres:
Drama, Erotiek, Thriller
Trefwoorden:
Soap opera, Seksfilm
Landen:
Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen

A Passion To Kill (1994) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken