Verenigde Staten 1993. Romantiek van Warren Leight. Met o.a. Matthew Broderick, Annabella Sciorra, Kevin Anderson, Louise Lasser en Jeanne Tripplehorn.

VPRO Cinema

Hoewel hij op het punt staat een society-huwelijk aan te gaan, waardoor hij in goede doen zal komen, besluit Brian (Anderson) zijn appartement in Greenwich Village toch aan te houden om zijn vrijgezellenavonden door te brengen. Om kosten te besparen besluit hij echter zijn flat onder te verhuren aan Sam (Broderick) en de mooie Ellen (Sciorra), ieder voor twee nachten per week. Huurder en verhuurder kennen elkaar echter niet. Flauwe romantische komedie vertolkt door uitstekende acteurs. Het is allemaal zo voorspelbaar en dat geldt ook voor het yuppie- wereldje zelf. De mooie beelden van Greenwich Village en het voornoemde adequate spel kunnen het flinterdunne scenario van Leight toch niet helemaal redden. De camera werd gehanteerd door John A. Thomas. Dolby Stereo.

credits

Regie:
Warren Leight
Cast:
Matthew Broderick, Annabella Sciorra, Kevin Anderson, Louise Lasser, Jeanne Tripplehorn, Justine Bateman, Michael Mantell, Christine Baranski, Doris Roberts, Dominic Chianese, Garry Shandling, Ranjit Chowdhry, Katharine Houghton, Tim Guinee, Naomi Campbell
Scenario:
Warren Leight
Productie:
Michael Peyser
Camera:
John Thomas
Muziek:
Evan Lurie
Montage:
Camilla Toniolo
Jaar:
1993
Alt. titels:
Night We Never Met, The, L'écran témoin: Chassé - Croisé
Genres:
Romantiek, Komedie
Trefwoorden:
Romantisch drama
Landen:
Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen

The Night We Never Met (1993) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken