Verenigde Staten 1995. Drama van Frank Arnold. Met o.a. Joanna Kerns, Stephanie Zimbalist, Gaby Hoffmann, Michael Shulman en Lawrence Pressman.

VPRO Cinema

Kerns trouwt met alleenstaande ex-man van Zimbalist en voedde diens kinderen, zoon Schulman en dochter Hoffman op nadat Zimbalist ze in de steek had gelaten. De echtgenoot sterft algauw, maar Kerns en de kinderen vormen een hecht gezin. Zimbalist weet na tien jaar rondgezworven te hebben een rijke man aan de haak te slaan en heeft in het professionele vlak succes. Ze verlangt terug naar haar kinderen en spoort ze op. Ze imponeert haar tienerdochter met haar rijkdom, maar haar zoon wil niks van d`r weten, omdat hij zijn natuurlijke moeder zich niet meer herinneren kan. Ze spant een proces aan tegen weduwe Kerns, die zich met hand en tand tegen geld en macht moet verdedigen. Hartverscheurend familiedrama, waarvan er (tegenwoordig) dertien in een dozijn gaan. Redelijk gespeeld en geregisseerd. Cindy Meyers schreef het scenario en Isodore Mankofsky stond achter de camera.

credits

Regie:
Frank Arnold
Cast:
Joanna Kerns, Stephanie Zimbalist, Gaby Hoffmann, Michael Shulman, Lawrence Pressman, Jesse Bennett, Lee Garlington, David McConnell, Lisa Wilhoit, Leo Geter, Ruth Hale
Scenario:
Cindy Meyers
Camera:
Isidore Mankofsky
Jaar:
1995
Genres:
Drama
Trefwoorden:
Melodrama
Landen:
Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen

Semi-Precious (1995) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken