Verenigde Staten 1994. Romantiek van Farhad Mann. Met o.a. Melinda Clarke, Louise Fletcher, John Clayton Schafer, Wendy Davis en Yorgo Constantine.

VPRO Cinema

Savannah Delongpre (Clarke uit TWO-MOON JUNCTION, 1995 van Zalman King) is een topmodel in New York. Ze denkt nog met veel weemoed terug aan haar jeugd in het vredige gehucht in Georgia. Als ze haar vaste vriend op een modeshow met een ander meid ziet, walgt ze van het hele wereldje en keert terug naar de eenvoud van Two-Moon. Ze wordt koeltjes ontvangen door grootmoeder Belle (Fletcher) die haar wilde gedrag afkeurt. Savannah raakt bezeten van macho Jake Gilbert (Schafer), een kunstenaar die beweert dat haar grootvader de zijne doodde in de strijd om het bezit van hun landgoed. Een ondermaatse sequel (op TWO-MOON JUNCTION), waarin niets klopt. De onderlinge relatie tussen de personages is totaal oninteressant en de 'zwoele liefdesscènes' tussen Clarke en Schafer zijn eerder lachwekkend dan erotisch. Fletcher is de enige actrice uit de vorige film die niet afhaakte. Het scenario is van Dyanne Asimow. Het camerawerk is van Frank Byers. Ultra Stereo.

credits

Regie:
Farhad Mann
Cast:
Melinda Clarke, Louise Fletcher, John Clayton Schafer, Wendy Davis, Yorgo Constantine, Molly Shannon, Montrose Hagins, Bill Hollis, Richard Keats, James Callahan, David Dunard, Brian Sanders, Suzanna Ircha, Pamela West, Louise Feltcher
Scenario:
Dyanne Asimow
Camera:
Frank Byers
Muziek:
Warren Ham, Cindi Alter, David Morgan, Peter Lamson, Joseph Conlan
Jaar:
1994
Alt. titels:
Return to Two Moon Junction, Return to Two moon junction
Genres:
Romantiek, Erotiek
Trefwoorden:
Erotiek, Romantisch drama
Landen:
Verenigde Staten