Verenigde Staten 1994. Mysterie van Jeannot Szwarc. Met o.a. James Garner, Stuart Margolin, Joe Santos, Renée O'Connor en Aharon Ipalé.

VPRO Cinema

Nieuwe aflevering in de herboren serie met (nog steeds) Garner als Rockford in de hoofdrol. Dit verhaal dat in Hollywood speelt, betreft tele-evangelist Angel Martin (Margolin), die op de kabel veel succes heeft en niet vies is van chantage, corruptie en allerlei andere zaken, die volgens het wetboek van strafrecht onoorbaar zijn. Margolin weet over een nieuwe film met Laura Dean (O`Connor) in de hoofdrol, in de vorm van een boycot naar buiten toe zoveel schandaal en kabaal te veroorzaken - medeproducent Dennis Becker (Santos) laat tijdens de gangmakerij het leven - dat de rolprent een groot kassucces wordt. Aan het hele geval zit meer dan een vies luchtje, al beweert Margolin bij hoog en bij laag niets met moord te maken te hebben, maar dan heeft hij buiten de waard gerekend met detective Rockford. Glad vermaak, behoorlijk gedaan, al zal dit werkje geen bekroningen in de wacht slepen.

credits

Regie:
Jeannot Szwarc
Cast:
James Garner, Stuart Margolin, Joe Santos, Renée O'Connor, Aharon Ipalé, Reuven Bar-Yotan, Richard Romanus, Bari K. Willerford, Eric Lutes, Robert Desiderio
Muziek:
Mike Post, Pete Carpenter
Jaar:
1994
Alt. titels:
Blessing in Disguise, A, Ende gut, alles gut
Genres:
Mysterie, Misdaad
Trefwoorden:
Detectivefilm
Landen:
Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen