Verenigde Staten 1994. Thriller van Fred Gallo. Met o.a. Michael Nouri, Robert Costanzo, Shannon Whirry, Meg Foster en William Devane.

VPRO Cinema

Onsamenhangende suspense film over gescheiden detective Jimmy Scavetti (Nouri), die aan de drank is geraakt. Zodra zijn vrouw met een nieuwe man (een advocaat, die in duistere zaken verwikkeld is) gaat hokken, wil hij dat zijn zoon bij hem in huis komt, terwijl hij zelf een relatie heeft met een narcistische vrouw. In het werk wordt hij met zijn partner Charley (Costanzo) geconfronteerd met een reeks moorden op call-girls door een SM- achtige seriemoordenaar. Ze besluiten hun licht te gaan opsteken bij een zekere Sandra Valentine, die voor al deze dames bemiddelde. Ze belanden in een puinhoop; hetzelfde gaat op voor deze film die een uiterst bedenkelijke strekking heeft. Devane speelt Lieutenant Ibarra, de baas van detective Scavetti. Scenario van Dennis Manuel. Ook bekend als LADY IN WAITING.

credits

Regie:
Fred Gallo
Cast:
Michael Nouri, Robert Costanzo, Shannon Whirry, Meg Foster, William Devane, Crystal Chappell, Karen Kopins, Charles Grant, Paul Linke, Taylor Locke, Sandra Taylor, Dan Blom, Fawna MacLaren, David Young, Jack L. Harrell, Crystal Chappel, Shannon Wirry
Scenario:
Dennis Manuel
Jaar:
1994
Alt. titels:
Lady in waiting
Genres:
Thriller, Erotiek
Trefwoorden:
Erotiek
Landen:
Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen

Hollywood Madam (1994) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken