Verenigde Staten 1991. Mysterie van Mark S. Manos. Met o.a. Richard Steinmetz, Candice Daly, Barry Dennen, Juan Fernandez en Tracey Walter.

VPRO Cinema

Oogverblindend blondje Daly (in de film heet ze Eve Black!) arriveert uit Kansas in L.A. om haar zuster te bezoeken. Die treft ze vermoord aan. Onderzoek door de politie levert niets op, waarmee Daly geen genoegen neemt. Ze gaat zelf op onderzoek uit. Ze belandt in de futuristische wereld van NV (Neuro-Vid), een kabelomroepsysteem dat gewelddadige seks-uitzendingen constant binnenstuwt op het beeldscherm van de aangeslotenen. Het brein achter de uitzendingen is The Major (Dennen) die een enge, sadistische rechterhand in de gestalte van Juno (Fernandez) heeft. Ze weet door te dringen tot Dennen en wordt daarbij geholpen door detective Rodino met wie ze een ontluikende romance beleeft. Intrigerende, met een low-budget gemaakte curieuze suspense film, die je aan het denken zet ondanks de goedkope, soms cursorische effekten. Scenario van Zack Davis en camerawerk van Sven Kirsten.

credits

Regie:
Mark S. Manos
Cast:
Richard Steinmetz, Candice Daly, Barry Dennen, Juan Fernandez, Tracey Walter, Frankie Thorn, James Oseland, Mink Stole, Marilyn Tokuda, John Doe, Paul Bartel, Juan Fernández
Scenario:
Zack Davis
Muziek:
Ed Tomney
Jaar:
1991
Genres:
Mysterie, Sciencefiction, Thriller
Trefwoorden:
Erotiek, SF-Film
Landen:
Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen

Liquid Dreams (1991) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken