Verenigde Staten 1993. Actiefilm van Joseph Merhi. Met o.a. Robert Patrick, Mick Fleetwood, Titus Welliver, Kirsten Meadows en Michael Gregory.

VPRO Cinema

Het enige dat aan deze film origineel genoemd mag worden, is de nieuwe vorm waarin de hero[KA3]ine verhandeld wordt: vloeibaar. Een drugskartel uit Zuid-Amerika zit erachter en dat wordt weer gerund door een boef met de bijnaam De Witte Hand. Een agent van de FBI, Jeff Douglas (Patrick), valt in de macht van het gespuis, omdat men zijn familie in gijzeling neemt. Hij werkt mee in ruil voor hun vrijheid, maar als hij zijn job geklaard heeft, roeit men echter geheel tegen de afspraak de bloedverwanten uit. Een fatale vergissing, want Jeffs wraak is genadeloos en houdt pas op als de laatste man koud gemaakt is. Platgetreden paden en stortvloeden van gratuit geweld. Scenario van Jacobsen Hart en camerawerk van Ken Blakey.

credits

Regie:
Joseph Merhi
Cast:
Robert Patrick, Mick Fleetwood, Titus Welliver, Kirsten Meadows, Michael Gregory, Miles O'Keefe, Barbara Patrick, Gustav Vintas, Jeffrey Gunter, Miles O'Keeffe
Scenario:
Jacobsen Hart
Jaar:
1993
Genres:
Actiefilm, Thriller
Trefwoorden:
Wraakfilm
Landen:
Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen

Zero Tolerance (1993) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken