Verenigde Staten 1994. Misdaad van James Frawley. Met o.a. Tyne Daly, Sharon Gless, James Naughton, David Paymer en Susan Anspach.

VPRO Cinema

Na een zes-jarige afwezigheid keren Mary Beth Lacey (Daly) en Chris Cagney (Gless) terug op het scherm. Lacey is nog steeds getrouwd met Harvey (Karlen) en maakt zich zorgen over haar jongste dochter. Familie-omstandigheden dwingen haar na drie jaar thuis zitten weer aan de slag te gaan. Cagney is getrouwd met de rijke James Burton en zit nog steeds bij de politie, maar nu in een bureaufunctie. Ze heeft een assistent nodig bij het onderzoek naar een grote wapenroof waarbij een agent werd gedood en waarachter ze haar oude vijand Mansfield (Harkins) vermoedt. Het tweetal stort zich op de zaak, samen werkend en kibbelend en lachend als vanouds. De hereniging van de twee vrouwen staat centraal; de wapenroof is bijna bijzaak. Beiden zijn ouder en rijper geworden, en ze doen geen pogingen dat te verbergen. Scenarioschrijvers Terry Louise Fisher en Steve Brown, regisseur Frawley en de cast vormen een goed team, dat heeft gezorgd voor een onderhoudende film.

credits

Regie:
James Frawley
Cast:
Tyne Daly, Sharon Gless, James Naughton, David Paymer, Susan Anspach, John Karlen, Martin Kove, Carl Lumbly, Vonetta McGee, Al Waxman, Kelly Jean Peters, John Harkins
Jaar:
1994
Alt. titels:
Cagney & Lacey: T├Ędlicher Kaviar
Genres:
Misdaad
Trefwoorden:
Feministische film, Cop-story, Televisiefilm
Landen:
Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen

Cagney & Lacey: The Return (1994) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken