Verenigde Staten 1993. Drama van Andrew Stevens. Met o.a. Andrew Stevens, Shannon Tweed, Kim Morgan Greene, Dan McVicar en Michael D. Arenz.

VPRO Cinema

McVicar heeft niet veel succes op zijn werk. Zijn vrouw Tweed is gefrustreerd door het feit dat zij geen kinderen heeft en haar man het zout niet in de pap verdient. Hun huwelijk lijkt te stranden. Als dan ook nog de gladde Stevens (hij heeft een mooi huis, een begaafde zoon en een lieve vrouw) op het werk aan hem wordt voorgesteld, weet McVicar subiet dat Stevens zijn baan gaat overnemen en hij binnenkort op de keien ligt. De vertwijfelde McVicar schiet zich op kantoor een kogel door de kop. Voor de familie Stevens begint een nachtmerrie omdat Tweed meent dat Stevens haar man naar de verdoemenis heeft geholpen. Klein leedvermaak voor kijkbuisslaven. Naar een idee van Karen Kelly waarvoor Barry Avrich het scenario schreef. Heeft niets te maken met THE BETTY BRODERICK STORY: A WOMAN SCORNED, dat er wél en ook weer niet op lijkt, maar in ieder geval heel veel beter is.

credits

Regie:
Andrew Stevens
Cast:
Andrew Stevens, Shannon Tweed, Kim Morgan Greene, Dan McVicar, Michael D. Arenz, Stephen Young, Perla Walters, Ann Siena-Schwartz, Paul W. Carr, Ron Roy Melendez, Wil H. Shriner, Robyn Scott, Daniel McVicar
Jaar:
1993
Alt. titels:
Woman Scorned, A
Genres:
Drama, Actiefilm, Thriller
Trefwoorden:
Melodrama, Wraakfilm
Landen:
Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen

A Woman Scorned (1993) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken