Verenigde Staten 1993. Avonturenfilm van Larry Shaw. Met o.a. Lindsay Wagner, Robert Loggia, Farrah Forke, Paula Marshall en Hilary Edson.

VPRO Cinema

Elizabeth Hahn (Wagner), de gescheiden vrouw van een arts, wordt opgeleid als verpleegkundige. Ze vertrekt met een medisch team in drie sportvliegtuigjes naar de kliniek van dokter Loggia in de Mexicaanse jungle. Onderweg stort een van de toestelletjes neer; aan boord bevinden zich de vier artsen en medicamenten. Zuster Hahn (Wagner) en de leerlingverpleegsters weten met hulp van dokter Loggia de pechvogels te redden, maar moeten ze dan naar een groot ziekenhuis zien te krijgen. Een film over volharding en survival met twee veteranen van het witte doek, die beiden hun mannetje staan. Het scenario is van Norman Morrill en Andrew Laskos. Robert Primes stond achter de camera. Ook bekend als RACE AGAINST THE DARK.

credits

Regie:
Larry Shaw
Cast:
Lindsay Wagner, Robert Loggia, Farrah Forke, Paula Marshall, Hilary Edson, Jennifer Lopez, Tom Irwin, Joan McMurtrey, Jay Patterson, Sergio Calderón, Gary Frank, David Clennon, David Villalpando, James Sutorius, Bill Bolender, Alyson Reed, Damián Alcázar, Gerardo Moscoso, Fred Sanders
Scenario:
Norman Morrill
Productie:
John Perrin Flynn, John Cosgrove, Terry Dunn Meurer, Carrie Stein, onbekend
Camera:
Robert Primes
Muziek:
Curt Sobel
Jaar:
1993
Alt. titels:
Crash of Flight 7, The, Race against the Dark, Race against the dark, Nurses on the line
Genres:
Avonturenfilm, Drama
Trefwoorden:
Avonturenfilm, Doktersdrama, Televisiefilm
Landen:
Verenigde Staten