Indonesiƫ/Verenigde Staten 1991. Actiefilm van David Worth. Met o.a. Cynthia Rothrock, Richard Norton, Bella Esperance, Piet Burnama en Advent Bangun.

VPRO Cinema

Clich[KA1]e actie-stuff, waarbij Rothrock laat zien hoe goed ze kan kickboksen als voormalige CIA-agente Kathy Gallagher. Het geheel is ingepakt in een wraakverhaaltje over de ontijdige dood van Kathy`s echtgenoot. Drugsdealer Ludwig Hauptman (Norton) is de boosdoener, die het op zijn geweten heeft. In Indonesi[KA3]e, waar de film speelt, leert ze een oude man ((Burnama) kennen, die haar de weg wijst om de dame uit de titel te worden. Moddergevechten, geslagen vrouwtjes en meisjes in bikini moeten de kijker afleiden van de ongure tronies van Hauptmans bewakers. Er tussen staan smerissen en diplomaten. Scenario per meter van Clifford Mohr. Camerawerk van regisseur Worth. Ultra Stereo.

credits

Regie:
David Worth
Cast:
Cynthia Rothrock, Richard Norton, Bella Esperance, Piet Burnama, Advent Bangun, Syarief Friant, Henry Surentu, Robert Ginty, Atek Darmo, Hengky Tornado, Diaz Tangkilisan, Tanaka, Gino Makasutji, H.I.M. Damsyik, Thomas Forcher
Camera:
David Worth
Muziek:
Jim West
Jaar:
1991
Genres:
Actiefilm
Trefwoorden:
Kick-boksen, Martial-arts, Wraakfilm
Landen:
Indonesiƫ, Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen

Lady Dragon (1991) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken