Duitsland/Oostenrijk 1994. Drama van Gero Erhardt. Met o.a. Heinz Weiss, Heide Keller, Horst Naumann, Hannelore Elsner en Gerhard Olschewski.

VPRO Cinema

Pilot van een nieuwe serie avonturen aan boord van de Duitse love-boat Berlin, die nu koers zet naar de Arabische Emiraten. In de vorige reeks werden vooral schoften ge[KA3]elimineerd onder leiding van kapitein Weiss, maar nu komt er een aflossing van de wacht op de commandobrug. De machines van het droomschip laten het vlak voor aankomst in Dubai afweten. Aan het thuisfront zorgt carri[KA2]erejager R[KA3]uhaak voor wat opschudding, en er komt een nieuwe, vrouwelijke kapitein (Keller) aan boord. De muziek van het orkest van James Last zorgt voor dansfestijnen op het ZDF-luxeschip. Alleen leuk voor wie houdt van cruiseschip- kapiteins die hun vaderlijke hand mogen leggen op de knie van gekwetste knappe stewardessen.

credits

Regie:
Gero Erhardt
Cast:
Heinz Weiss, Heide Keller, Horst Naumann, Hannelore Elsner, Gerhard Olschewski, Karl Heinz Vosgerau, Siemen Rühaak, Claus Wilcke, Christian Wolff
Muziek:
James Last, Robert Schulte-Hemming
Jaar:
1994
Alt. titels:
Traumschiff, Das
Genres:
Drama
Trefwoorden:
Soap opera
Landen:
Duitsland, Oostenrijk

op televisie
0 uitzendingen

Das Traumschiff (1994) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken