Frankrijk 1993. Thriller van Christopher Frank. Met o.a. Thierry Lhermitte, Maruschka Detmers, Patrick Timsit, Umberto Orsini en Hohann Martel.

VPRO Cinema

Lhermitte is directeur van een firma die zich bezighoudt met de vervolging van wanbetalers. Niet bepaald een eerbiedwaardig beroep, maar alles went. Hij is gelukkig getrouwd met Detmers, en ze hebben een zoontje. Op een dag ontmoet hij de sensuele, uitdagende Farès, die hem openlijk verleidt. Lhermitte laat zich meeslepen, ook al omdat vrouw en zoontje enkele dagen weg zijn. Na een romantische nacht blijft Farès hem lastigvallen. Zelfs wanneer hij haar zegt dat hij van zijn vrouw houdt, laat ze hem niet gaan. Spannende thriller, die veel gelijkenis vertoont met FATAL ATTRACTION maar zich afspeelt in de zo vertrouwde film noir-sfeer. Frank schreef zelf het scenario. Kort na de afronding van de opnamen stierf hij. Fotografie van Bertrand Chatry. Dolby Stereo.

credits

Regie:
Christopher Frank
Cast:
Thierry Lhermitte, Maruschka Detmers, Patrick Timsit, Umberto Orsini, Hohann Martel, Vincent Planchais, Bernard Freyd, Nadia Farès
Scenario:
Christopher Frank
Productie:
Michelle de Broca
Camera:
Bertrand Chatry
Muziek:
Jean-Marie Sénia
Montage:
Catherine Dubeau
Jaar:
1993
Alt. titels:
Love in the strangest way, They never forget
Genres:
Thriller, Drama
Trefwoorden:
Tragedie
Landen:
Frankrijk

op televisie
0 uitzendingen

Elles n'oublient jamais (1993) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken