Verenigde Staten 1994. Actiefilm van Steve Stafford. Met o.a. Lindsay Wagner, Lee Majors, Richard Anderson, Farrah Forke en Geordie Johnson.

VPRO Cinema

Steve Austin (Majors), de Man van Zes Miljoen, en Jamie Sommers (Wagner), de Bionische Vrouw, zijn terug en staan op het punt te gaan trouwen. Ze hebben zich teruggetrokken uit O.S.I. en wonen in Washington D.C. De technologie die hen twintig jaar geleden redde, dreigt nu de gelukkigste dag van hun leven te verpesten. Jamie blijkt ge[KA3]infecteerd met een computervirus en Steve lijkt daar ook door aangetast. Hij vertrekt voor een missie naar de Bahama`s, waar hij de ambassade van de V.S. moet redden, die is bezet door terroristen onder leiding van ex- O.S.I.-man Miles Kendrick (Johnson). Jamie gaat in de revisie, maar voegt zich later bij hem. Samen dwarsbomen ze Kendricks plannen om een met een atoomkop uitgeruste Scud te lanceren. Na twintig jaar afwezigheid zou het bionische duo er beter aan doen om voorgoed met pensioen te gaan. Scenarioschrijver Michael Slone en zijn compagnon Norman Mirrill hebben een fantasieloos verhaal met een zwakke plot bedacht, waar Staffords matte, moeizame regie weinig aan toevoegt.

credits

Regie:
Steve Stafford
Cast:
Lindsay Wagner, Lee Majors, Richard Anderson, Farrah Forke, Geordie Johnson, Martin E. Brooks, Alan Sader, Anne Lockhart, Ivan Sergei, Robert D. Raiford, Lee Majors, James Shanta
Jaar:
1994
Genres:
Actiefilm, Avonturenfilm
Trefwoorden:
Avonturenfilm
Landen:
Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen

Bionic Ever After (1994) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken