Italië/​Duitsland/​Frankrijk/​Zwitserland 1993. Drama van Vittorio Sindoni. Met o.a. Barbara De Rossi, Klaus Jurgen Wussow, Giulio Scarpati, Dalia Di Lazzaro en Jean Sorel.

VPRO Cinema

De beroemde hartchirurg Guido Della Croce (Wussow) is getrouwd met Susanna (Di Lazzaro) en ze hebben een kind. Hij is deskundig en ambitieus en dingt naar een hoogleraarschap aan de universiteit. Om dat te krijgen, aanvaardt hij riskante compromissen. Hij wordt bedreigd door een machtige multinationale criminele organisatie, met Alain Morra (Sorel) aan het hoofd, een handelaar in menselijke organen. Een vrouwelijke functionaris van Criminapol, Aurelia (De Rossi) geheten, krijgt de opdracht de organisatie van Guido en Morra te onderzoeken. Een goed geproduceerde en goed gespeelde televisiefilm van zes afleveringen over grenzeloze ambities en misdaad.

credits

Regie:
Vittorio Sindoni
Cast:
Barbara De Rossi, Klaus Jurgen Wussow, Giulio Scarpati, Dalia Di Lazzaro, Jean Sorel, Mariella Lo Giudice, Yves Beneyton, Ivo Garrani, Mario Feliciani, Gianni De Martiis, Nino Caprio, Ubaldo Lopresti, Klausjürgen Wussow
Jaar:
1993
Alt. titels:
Scalata, La, Auf Messers Schneide
Genres:
Drama, Misdaad, Thriller
Trefwoorden:
Serie
Landen:
Italië, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland