Frankrijk 1981. Erotiek van Gérard Kikoïne. Met o.a. Richard Allan, Brigitte Lahaye, Sophie Abdelaïd, Cathy Stewart en Piotr.

VPRO Cinema

Film met sketches: om de hoofdredacteur tevreden te stellen, maakt een `journalist` een reportage over de ontmoetingen van enkele call-girls. We krijgen een lesbienne te zien, een meisje dat zich als een serveerstertje uit de jaren 1930 moet verkleden, een derde waarvan de minnaar een zeer inventieve decorateur is, een volgende die tijdens een avontuurtje toevallig haar man tegen het lijf loopt, een vijfde die ingehuurd is om de zoon van een bankier te ontmaagden, en de laatste die het met een automaat doet. We komen in deze film alle attributen van het genre tegen en het `onderzoek` mislukt telkens. Overtuigende `harde` sc[KA2]enes en twee heel vreemde stukjes, maar de gags gaan de mist in. Gaat het hier om een (onherkenbare) hermontage van de gelijknamige film ENQUÊTES uit 1979 of om het te gelde maken van een paar mislukte scènes? Geen relevante vraag, want de enige link tussen de twee films is de automaat. Ook bekend als ENQUÊTES SPECIALES SUR COUPLES PERVERS.

credits

Regie:
Gérard Kikoïne
Cast:
Richard Allan, Brigitte Lahaye, Sophie Abdelaïd, Cathy Stewart, Piotr, Dominique Cale, Alban Ceray, Samantha, France Lomai, John Oury, Karine Gambier, Désirée Cousteau, Morgane
Jaar:
1981
Alt. titels:
Enquêtes spéciales sur couples pervers
Genres:
Erotiek
Trefwoorden:
Episodenfilm, Harde porno
Landen:
Frankrijk

op televisie
0 uitzendingen

Enquêtes (1981) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken