Italië 1993. Komedie van Franco Castellano en Giuseppe Pipolo. Met o.a. Elio Germano, Matteo Naldi, Luca Virgulti, Paolo Vivio en Adriano Pantaleo.

VPRO Cinema

In een groot appartementenblok in Rome wonen verscheidene gezinnen met kinderen, die goed met elkaar zijn bevriend. De kinderen richten een geheim genootschap op om de volwassenen, die hen onder de duim houden, te straffen. Ze halen grappen en streken uit om de slachtoffers op hun zwakke plekken te raken. Onder hen is een jongen met zijn Sint Bernard. Ook is er een meisje dat weliswaar als gelijke wordt behandeld, maar dat tedere gevoelens en rivaliteit oproept bij twee van de jongens. Bij de vele, niet altijd even leuke gebeurtenissen, raakt ook de familie betrokken. Het gebeurt allemaal tijdens het schooljaar totdat de zomervakantie eindelijk aanbreekt. Maar de kinderen beloven dat ze in de herfst weer met elkaar zullen optrekken. Een komedie voor het hele gezin, waarvan vooral kinderen zullen genieten. De jeugdige acteurs en actrices spelen erg goed. Ook bekend als DADDY, YOU'RE A PAIN IN THE NECK.

credits

Regie:
Franco Castellano, Giuseppe Pipolo
Cast:
Elio Germano, Matteo Naldi, Luca Virgulti, Paolo Vivio, Adriano Pantaleo, Alessaandro Tiberi, Tsebo Leokake, Francesca Martana, Giacomo Furia, Timothy Martin, Laura Visconti, Benito Artesi
Jaar:
1993
Alt. titels:
Ci hai rotto pappà, Daddy, you're a pain in the neck
Genres:
Komedie, Familiefilm
Trefwoorden:
Kinderfilm
Landen:
Italië

op televisie
0 uitzendingen

Ci hai rotto papà (1993) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken