Verenigde Staten 1991. Drama van Lou Antonio. Met o.a. Sonia Braga, Wil Wheaton, David Kaufman, Woody Watson en Dennis Letts.

VPRO Cinema

Terwijl hun ouders denken dat ze naar een zomerkamp in Ohio zijn, trekken Wheaton en Kaufman naar Texas, op zoek naar een legendarische prostituée, die aanbeden werd door Wheaton's overleden grootvader. Hun verbazing is groot wanneer blijkt dat Braga niet langer 'beroeps' is. Ze krijgen een zomerbaantje van haar op de stoeterij, waarvan ze nu eigenares is. De jongens hopen in elk geval tijdens deze periode in haar bed te belanden. Korte, maar sympathieke film die afwisselend grappig, spannend en ontroerend is. Spontaan spel en de juiste sfeer maken de film tot een aangename filmervaring. Carmen Culver baseerde haar scenario op het minder succesvolle toneelstuk van William Borden. Bojan Bazelli was verantwoordelijk voor de fotografie. Ook bekend als LIFETIME.

credits

Regie:
Lou Antonio
Cast:
Sonia Braga, Wil Wheaton, David Kaufman, Woody Watson, Dennis Letts, Cotter Smith, Dru Mouser, Babs George, Richard Dillard, Brad Leland, Henry Ellerman
Scenario:
Carmen Culver
Camera:
Bojan Bazelli
Muziek:
The Everly Brothers, Fred Karlin
Jaar:
1991
Alt. titels:
Last Prostitute, The, Lifetime
Genres:
Drama, Komedie
Trefwoorden:
Tragikomedie, Americana
Landen:
Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen

The Last Prostitute (1991) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken