Verenigde Staten 1994. Drama van Peter Werner. Met o.a. Ed Begley jr, Eddie Bracken, Josh Brolin, Kristen Cloke en Kurt Deutsch.

VPRO Cinema

Soapserie met avondvullende afleveringen uit de koker van uitvoerend producent en schrijver John Byrum, die een ruime verscheidenheid aan oppervlakkige personages verschaft. Het zijn mensen van 25 tot 35 die in Oak Bluff werken, een welvarende voorstad van een grote stad in het Midden-Westen. De eerste aflevering van wat een lange reeks moet worden, is geregisseerd door Werner, die wat leven in de brouwerij brengt onder de acteurs, die ervaring genoeg hebben om de vaak dwaze dialogen op te zeggen, zonder gepijnigd te kijken. Niet veel verhaal of plot. Het gaat over mensen uit de middenklasse en hun persoonlijke, tamelijk onbelangrijke problemen. De muziek van Gary S. Scott is slecht en het camerawerk van Rick Gunter en David Bridges doorsnee.

credits

Regie:
Peter Werner
Cast:
Ed Begley jr, Eddie Bracken, Josh Brolin, Kristen Cloke, Kurt Deutsch, Catherine Hicks, Meg Tilly, Paige Turco, Megan Ward, Richard M. Tyson, Richard M. Herd, Jayne Frazer
Muziek:
Gary S. Scott
Jaar:
1994
Genres:
Drama
Trefwoorden:
Soap opera
Landen:
Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen

Winnetka Road (1994) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken