Verenigde Staten 1994. Actiefilm van Paul Krasny. Met o.a. Robert Conrad, Chad McQueen, Dee Wallace, Lavelda Fann en Ramon Franco.

VPRO Cinema

De hardnekkige, ruwe bink van de tv, Robert Conrad, is hoofd van een eenheid van de vrijwillige reddingsbrigade in Bear Valley, in het High Sierra-gebergte, in Californi[KA3]e. De schrijvers George Schenck en Frank Cardea met Krasny als regisseur proberen de heldhaftige actie zo spontaan mogelijk te doen lijken en slagen erin ten koste van het plot. De bezetting is zeer gevarieerd. Chad McQueen (de zoon van wijlen Steve McQueen) als de opschepperige, corrupte sheriff en Wil Shriner als yuppie bergbeklimmer zorgen ervoor dat de rest van de acteurs niet over het hoofd wordt gezien. Deze tv-film wordt gered door de ongelukken, zoektochten naar gestrande skiërs en Robert Conrad, zonder wie deze film zou verstarren. Hij was een lid van het echte team. Het camerawerk van James Robertson legt de rijke kleuren van de High Sierra vast en de locaties tonen de schoonheid van het westen en de beste hooggelegen plaatsen. De muziek van Robert Folk versterkt de actiescènes.

credits

Regie:
Paul Krasny
Cast:
Robert Conrad, Chad McQueen, Dee Wallace, Lavelda Fann, Ramon Franco, Wil Shriner, Kelly Curtis, Martin Hewitt, Jimmy Marsden, Joel Berti, Tracy Lindsey, Paul Scherrer
Jaar:
1994
Genres:
Actiefilm, Avonturenfilm
Trefwoorden:
Avonturenfilm
Landen:
Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen

Search and Rescue (1994) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken