Verenigde Staten 1984. Mysterie van Georg Stanford Brown. Met o.a. Tom Selleck, Sharon Stone, John Hillerman, Roger E. Mosley en Larry Manetti.

VPRO Cinema

Sinds ze uit het ziekenhuis is ontslagen, voelt Stone zich bedreigd. Ze moest herstellen van de verwondingen opgelopen bij een auto-ongeval dat zij en haar tweelingszuster als door een wonder overleefden. Op Hawaii roept ze de hulp in van Magnum (Selleck). Deze redt haar even later van een aanval van twee dolle honden. Die avond belt ze hem in paniek. Ze heeft iemand neergeschoten. Magnum, noch zijn baas Hillerman, vinden een spoor van de inbreker. Speciale aflevering van de populaire tv-serie waarin een nog jonge Stone opviel. Het domme, niets ter zake doende subplot met amoureuze verwikkelingen van Hillerman met de adellijke Britse Seymour tracht op onhandige manier de lichte noot in dit overigens sterke scenario van Donald P. Bellisario te brengen. De fotografie van William F. Gereghty is zuivere toeristische publiciteit voor Hawaii.

credits

Regie:
Georg Stanford Brown
Cast:
Tom Selleck, Sharon Stone, John Hillerman, Roger E. Mosley, Larry Manetti, Carolyn Seymour, George Innes, Deborah Pratt, June Chatwick, Gillian Dobb, Glenn Cannon
Muziek:
Mike Post, Pete Carpenter
Jaar:
1984
Alt. titels:
Echoes Of The Mind
Genres:
Mysterie
Trefwoorden:
Detectivefilm
Landen:
Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen