Verenigde Staten 1993. Drama van Harry Winer. Met o.a. Peter Strauss, Judith Light, Ashley Johnson, Michael Rand en James Gammon.

VPRO Cinema

Voor de buitenwereld hebben Strauss en Light een modelhuwelijk. Financieel hebben ze geen problemen en hun kinderen groeien op in de beste omstandigheden. Niemand vermoedt echter dat Light geen katje is om zonder handschoenen aan te pakken en geregeld wordt Strauss door haar geslagen. Light probeert soms haar woede te koelen op dochter Johnson; als ze dat weer eens doet valt ze en raakt ze zwaar gewond. Strauss wordt aangeklaagd wegens mishandeling van zijn vrouw. Zo zie je het eens van de andere kant. Een man die gedomineerd wordt door zijn vrouw en die uiteindelijk voor de rechter komt wegens mishandeling. Het scenario van Selma Thompson, Judd Kinberg, Robert Freedman en Jeff Andrus wordt goed vertolkt, maar de regie is slechts matig en vertoont veel gaten, om tenslotte te stranden in een tranerige melo.

credits

Regie:
Harry Winer
Cast:
Peter Strauss, Judith Light, Ashley Johnson, Michael Rand, James Gammon, Noble Willingham, Carroll Baker, Stephen Lee, Mary Kane
Productie:
Nancy Bein
Muziek:
Cameron Allan
Jaar:
1993
Genres:
Drama
Trefwoorden:
Melodrama
Landen:
Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen

Men Don't Tell (1993) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken