Duitsland 1931. Muziek van Max Reichmann. Met o.a. Richard Tauber, Marianne Winkelstern, Margo Lion, Siegfried Arno en Ivan Koval-Samborsky.

VPRO Cinema

Zanger Riccardo (Tauber) is directeur van een variet[KA1]e- gezelschap. Kitty, een danseresje (Winkelstern), wordt verliefd op hem, maar hij denkt alleen aan zijn vrouw, die een paar jaar geleden bij hem weggelopen is. Maar Kitty houdt vol: ze verbreekt haar contract met haar dansgroep, reist Riccardo achterna en slaagt erin een baantje te krijgen bij zijn gezelschap. Als Riccardo toevallig de vriend van zijn vrouw ontmoet (Kowal- Samborski) beseft hij dat zijn huwelijk nu echt verleden tijd is. Hij is vrij om de liefde van Kitty te beantwoorden. Houterig gedoe in een afgrijselijk langdradige film, die alleen overeind gehouden wordt door de vele muzikale intermezzi en de prachtige stem van Tauber (die ook producent van de film was).

credits

Regie:
Max Reichmann
Cast:
Richard Tauber, Marianne Winkelstern, Margo Lion, Siegfried Arno, Ivan Koval-Samborsky, Teddy Bill, Hans Brausewetter, Carsta Löck
Muziek:
Franz Léhar, Nikolaus Brodszky, Bronislau Kaper
Jaar:
1931
Alt. titels:
Große Attraktion, Die
Genres:
Muziek
Trefwoorden:
Popmuziek
Landen:
Duitsland

op televisie
0 uitzendingen

Die Große Attraktion (1931) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken