Duitsland 1994. Drama van Herrmann Zschoche en Hermann Zschoche. Met o.a. Anne-Sophie Briest, Udo Schenk, Nina Hoger, Annekathrin Lange en Volkert Kraeft.

VPRO Cinema

Briest (in werkelijkheid een sterretje uit Berlijn dat twintig is) speelt de veertien-jarige Natalie uit de titel. Ze is een van de twee dochters uit een keurig, burgerlijk gezin uit Frankfort. Haar jongere zusje lijdt aan asthma, waardoor zij te weinig aandacht krijgt. Via kleine vergrijpjes, ruzies thuis en de verkeerde vriendin op school belandt zij in een prostitutiekring van de Main-metropool, die bekend staat als baby-tippelzone. Ontsnappen gaat bijna niet. Gedramatiseerde film in de stijl van de bioscoopfilm WIR KINDER VOM BAHNHOF ZOO over hoertjes, die nauwelijks volwassen zijn, waarvan men schat dat er zo'n veertigduizend in Duitsland zijn. Naar een waargebeurd voorval. Rühmann is de kleindochter van de in 1994 overleden Heinz. Scenario van Christina Christoff en Marius del Mestre.

credits

Regie:
Herrmann Zschoche, Hermann Zschoche
Cast:
Anne-Sophie Briest, Udo Schenk, Nina Hoger, Annekathrin Lange, Volkert Kraeft, Falk-Willy Wild, Melanie Rühmann, Volkert Kreaft, Annekathrin Lange
Scenario:
Christina Christoff
Jaar:
1994
Alt. titels:
Endstation Babystrich
Genres:
Drama, Familiefilm
Trefwoorden:
Tienerfilm, Docudrama
Landen:
Duitsland

op televisie
0 uitzendingen