Verenigde Staten 1993. Familiefilm van Michael Gottlieb. Met o.a. Sherman Hemsley, Austin Pendleton, Robert Gorman, Madeline Zima en Mother Love.

VPRO Cinema

'Hulk' Hogan helpt zijn oude trainer door voor hem even dienst te doen als bodyguard voor computerfabrikant Pendleton. In werkelijkheid moet hij op diens twee, zeer verwende en stierlijk vervelende kinderen passen. Het simpele, weinig originele plot bestaat eruit dat de kinderen ontvoerd zullen worden om van Pendleton microchips waar de wereldvrede van afhangt, af te persen. De rol is speciaal voor Hulk geschreven, want hij houdt écht van kinderen en hij krijgt tegelijketijd de kans om wat staaltjes van zijn krachtpatserij te laten zien. Voor de rest is het een domme film die uitsluitend geschikt voor zes- tot dertien-jarigen en volwassenen met een IQ dat niet hoger is dan die leeftijdsgroep. Scenario van Edward Rugoff en Gottlieb. Camerawerk van Peter Stein.

credits

Regie:
Michael Gottlieb
Cast:
Sherman Hemsley, Austin Pendleton, Robert Gorman, Madeline Zima, Mother Love, David Johansen, Ed Leslie, Hulk Hogan, Arthur Anoai, Brutus Beefcake
Scenario:
Edward Rugoff
Camera:
Peter Stein
Muziek:
David Johansen, Brian Koonin
Jaar:
1993
Genres:
Familiefilm, Komedie, Drama
Trefwoorden:
Kinderfilm, Jeugdfilm
Landen:
Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen

Mr. Nanny (1993) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken