Verenigde Staten 1991. Drama van Roger Young. Met o.a. William Devane, Jeri Ryan, Michele Abrams, Nick Searcy en Linda Pierce.

VPRO Cinema

De mooie, blonde Dawn (Ryan) en haar jongere zus Shari (Abrams) zijn erg aan elkaar gehecht. Als Dawn aan haar eerste schoonheidswedstrijd deelneemt kan ze op de volle steun van haar zus rekenen. Winnen doet ze niet, maar ze trekt wel de aandacht van een raadselachtig personage in de zaal. Enkele dagen later is Shari verdwenen en alles wijst op kidnapping. Sheriff Jim Metts (Devane) laat niets ongemoeid om het meisje en haar ontvoerder terug te vinden. Dan gaat de kidnapper haar zuster Dawn bellen. Routineklus, goed gemaakt, maar zonder verrassingen of spanning. Het scenario van John Robert Bensink blijkt op ware feiten gebaseerd, maar stijgt niet boven het niveau van de door-de-weekse soap. Wie van mooie meiden of knappe all-american guys houdt komt wel aan zijn trekken. Donald M. Morgan hanteerde de camera.

credits

Regie:
Roger Young
Cast:
William Devane, Jeri Ryan, Michele Abrams, Nick Searcy, Linda Pierce, J. Don Ferguson, Dan Cox, Richard Ehrlich, Mike Flippo
Camera:
Donald M. Morgan
Muziek:
Richard Bellis
Jaar:
1991
Alt. titels:
Victim of Beauty
Genres:
Drama, Mysterie
Trefwoorden:
Kidnapping, Televisiefilm
Landen:
Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen