Verenigde Staten 1988. Avonturenfilm van Ken Kwapis. Met o.a. Cyndi Lauper, Jeff Goldblum, Peter Falk, Julian Sands en Googy Gress.

VPRO Cinema

Lauper is een medium dat steeds de hulp kan inroepen van de mysterieuze geest Louise. Goldblum is een museumconservator die als speciaal talent heeft dat hij bij het betasten van een voorwerp kan zeggen waar het vandaan komt en wat ermee is gebeurd. Dan verschijnt Falk die hen inhuurt om in Ecuador zijn verloren zoon op te sporen. In werkelijkheid echter is het hem te doen om een verloren Inca-schat. Onwaarschijnlijk flauwe komedie die op infantiele manier Romancing the Stone wil na-apen. Een hele reeks gerespecteerde acteurs vallen op hun gezicht in dit onmogelijke scenario van Lowell Ganz en Babaloo Mandel die het verhaal samen met Deborah Blum schreven. Voor de fotografie tekende John Bailey. Ron Howard was uitvoerend producent.

credits

Regie:
Ken Kwapis
Cast:
Cyndi Lauper, Jeff Goldblum, Peter Falk, Julian Sands, Googy Gress, Michael Lerner, Ramon Bieri, Harvey J. Goldenberg, Park Overall, Steve Buscemi, Elizabeth Peña
Scenario:
Babaloo Mandel, Lowell Ganz
Productie:
Deborah Blum, Tony Ganz
Camera:
John Bailey
Muziek:
James Horner
Montage:
Carol Littleton
Jaar:
1988
Genres:
Avonturenfilm, Romantiek, Komedie, Actiefilm
Landen:
Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen

Vibes (1988) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken