Verenigde Staten 1989. Drama van Charles Jarrott. Met o.a. Bruce Boxleitner, Barry Bostwock, Mia Sara, Courteney Cox en Michael York.

VPRO Cinema

Gutteridge is een music-hall-zangers in het Parijs van voor WO I. Ze ontmoet een Britse edelman die verliefd wordt op haar. Ze trouwen en krijgen twee dochters waarvan de ene in de film gaat, terwijl de andere het luchtruim kiest. Meer dan vier uur gelul, vol voorspelbaar drama, romantiek, een lach, een traan, op maat gemaakt door de nog meer voorspelbare Judith Krantz. Als je er een film van gezien hebt of een roman van hebt gelezen, dan weet je wat voor vis je in de kuip hebt. Verwacht verder geen verrassingen. Bovendien bezit de regie van Jarrott niet de minste diepgang. Andrew Peter Marin bewerkte de roman die een periode bestrijkt van vijftig jaar en Alan Hume zette het in beeld. Wat een verkwisting van talent! Op een ander kanaal is ongetwijfeld iets interessanter te zien.

credits

Regie:
Charles Jarrott
Cast:
Bruce Boxleitner, Barry Bostwock, Mia Sara, Courteney Cox, Michael York, Lucy Gutteridge, Hugh Grant, Maxwell Caulfield, Juliet Mills, Barry Bostwick
Scenario:
Andrew Peter Marin, Judith Krantz
Productie:
Steve Lanning
Camera:
Alan Hume
Muziek:
Mireille Mathieu, Vladimir Cosma
Jaar:
1989
Genres:
Drama
Trefwoorden:
Soap opera, Televisiefilm
Landen:
Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen

Till We Meet Again (1989) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken