Duitsland 1990. Drama van Hans-Jürgen Tögel. Met o.a. Heinz Weiss, Sascha Hehn, Heide Keller, Hans Caninenberg en Christain Kohlund.

VPRO Cinema

In deze aflevering voert kapitein Weiss zijn schip door de Golf van Mexico, in de Bayou's van Louisiana en naar Barbados. Zijn passagiers aan boord van deze Love Boat-imitatie hebben hun kleine probleempjes: Opa Caninenberg heeft kleinzoon Zobrys op de cruise getracteerd, maar de jongen zal in New Orleans zijn vader, een jazz-musicus, voor het eerst zien; Clemnitz is op vakantie met zijn dertig jaar jongere vriendin Drews, en dat leidt tot de nodige problemen; moeder Bender is met dochter Ziffer en haar vriend Augustinski op reis, en haar dochter weet zich tegenover haar vriend niet de juiste houding aan te nemen; van de achttien-jarige Pages wordt bij het passagieren de tas met papieren gestolen: op dat moment ontstaat er wat actie in het gezapige gedoe. Scenario van Beatrice Ferolli en camerawerk van Rainer Gutjahr.

credits

Regie:
Hans-Jürgen Tögel
Cast:
Heinz Weiss, Sascha Hehn, Heide Keller, Hans Caninenberg, Christain Kohlund, Benjamin Zobrys, Reinhard Glemnitz, Loni von Friedl, Corinna Drews, Peer Augustinski, Angelika Bender, Julia Ziffer, Svenja Pages
Scenario:
Beatrice Ferolli
Muziek:
Udo Jürgens
Jaar:
1990
Alt. titels:
Traumschiff 2, Das
Genres:
Drama
Trefwoorden:
Melodrama
Landen:
Duitsland

op televisie
0 uitzendingen

Das Traumschiff 2 (1990) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken