Oostenrijk/Duitsland 1987. Drama van Hans-Jürgen Tögel. Met o.a. Heinz Weiss, Sascha Hehn, Heide Keller, Horst Naumann en Regina Sattler.

VPRO Cinema

Een cruiseschip vormt de omlijsting voor vier verhalen, die zich deels aan boord, deels aan land afspelen. Een hoofd-steward moet op de aantrekkelijke vrouw van een wetenschapper letten; dominee Dietl raakt in gewetensnood als Degen hem vertelt hoe hij zijn ongeneeslijk zieke vrouw heeft geholpen te sterven; stewardess Keller geeft misschien iets te veel aandacht aan een jonge passagier, die na een zelfmoordpoging een zeereisje maakt op aanraden van zijn moeder; drie jaagsters op rijke kerels ontdekken dat hun geliefde prooien niet aan boord zijn. Enkelvoudige tv-film als kielzogvaarder van de langlopende Amerikaanse serie Love Boat. Scenario van Herbert Reinecker en camerawerk van Heinz Hölscher.

credits

Regie:
Hans-Jürgen Tögel
Cast:
Heinz Weiss, Sascha Hehn, Heide Keller, Horst Naumann, Regina Sattler, Olivia Pascal, Renate Langer, Lonny Kellner-Frankenfeld, Helmut Zierl, Martin Halm, Michael Degen, Witta Pohl, Peter Pasetti, Robert Dietl
Scenario:
Herbert Reinecker
Muziek:
James Last
Jaar:
1987
Alt. titels:
Traumschiff, Das
Genres:
Drama
Trefwoorden:
Melodrama
Landen:
Oostenrijk, Duitsland

op televisie
0 uitzendingen

Das Traumschiff (1987) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken