Verenigd Koninkrijk 1987. Mysterie van Don Sharp. Met o.a. Sharon Stone, Christopher Cazenove, Leigh Lawson, Paul Daneman en Maurice Denham.

VPRO Cinema

De mooie, dynamische Amerikaanse Stone arriveert in Engeland op het landgoed van Lord Daneman. Ze is in het bezit van het testament van haar moeder, die op haar sterfbed vroeg dit persoonlijk aan de Lord te bezorgen. Het contact met zijn zoon Cazenove is uitstekend, want hij is op slag verliefd op het meisje. Zijn sentimentele affecties worden echter de grond ingeboord wanneer zijn vader weigert het testament aan te nemen. Hij beweert Stone's moeder nooit gekend te hebben en verbiedt zijn zoon alle omgang met het meisje. Een typisch Brits romantisch mysterie dat pas in de laatste beelden wordt opgelost, knap vertolkt door een uitgelezen cast van Britse topacteurs, waaronder de jonge Stone, lang voor ze beroemd werd, zich best staande houdt. Het sterke scenario van Michael Russell is gebaseerd op een bewerking van Freda Kelsall naar een roman van Pamela Wallace. Briljante fotografie van Ken Westbury.

credits

Regie:
Don Sharp
Cast:
Sharon Stone, Christopher Cazenove, Leigh Lawson, Paul Daneman, Maurice Denham, Anna Massey, Rachael Dowling, Harry Burton, Colette Stevenson, Stephanie Cole, Janet Lees-Price, Donald Gee
Muziek:
Barrie Guard
Schrijver:
Pamela Wallace
Jaar:
1987
Genres:
Mysterie, Romantiek, Drama
Trefwoorden:
Romantisch drama, Salon-drama
Landen:
Verenigd Koninkrijk

op televisie
0 uitzendingen

Tears In The Rain (1987) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken