Verenigde Staten 1987. Komedie van Mollie Miller. Met o.a. Viveka Davis, Todd Field, Mitchell Anderson, Heather Graham en Maura Tierney.

VPRO Cinema

Onopvallende highschool-leerlingetjes MacLeod en Davis tellen bij hun arrogante kameraadjes nauwelijks mee. Als een uitwisselingsprogramma met Europa niet doorgaat, geeft Macleod zich uit voor de Italiaanse Adriano en Davis voor de Franse Carol. Ze staan onmiddellijk in het licht van de schijnwerpers en hun medescholieren die van verwaandheid over hun eigen schoenen struikelen, hebben ineens oog voor hen, maar onze bedriegertjes ontdekken dat al die belangstelling ook maar betrekkelijk is en verlangen algauw terug naar 'vroeger'... Puur fabriekswerk van Disney met gastrolletjes van Lindsay Wagner, Lisa Hertman en O.J. Simpson. Meisje Zappa is de dochter van Frank. Scenario van William Davies en William Osborne. Camerawerk van Fred J. Koenekamp.

credits

Regie:
Mollie Miller
Cast:
Viveka Davis, Todd Field, Mitchell Anderson, Heather Graham, Maura Tierney, Gavin MacLeod, Moon Zappa, Kim Walker, Virginia Keehne, Lee Garlington, David Selburg, Nancy Lenehan, Gleen Shadix, Nancy Fish
Scenario:
William Davies, William Osborne, Debra Frankel
Camera:
Fred J. Koenekamp
Muziek:
Phil Marshall
Montage:
John Woodcock, Paul Dixon
Jaar:
1987
Alt. titels:
Die Herzenbrecher von der letzten Bank
Genres:
Komedie, Familiefilm, Romantiek
Trefwoorden:
Disney-film
Landen:
Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen

Student Exchange (1987) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken