Verenigde Staten 1987. Fantasy van Alan J. Levi. Met o.a. Barbara Eden, Don Murray, Tammy Lauren, Ken Swofford en Pat Corley.

VPRO Cinema

Murray keert zeventien jaar nadat hij zijn eerste vrouw is verloren samen met zijn nieuwe gezin terug naar zijn geboortestadje Stepford. Echtgenote Eden en hun zoon en dochter kunnen niet wennen tussen de vrouwen en medeleerlingen die schijnbaar alle persoonlijkheid missen. De Men's Association, nu onder leiding van Anderson, heeft het hier voor het zeggen en wil Murray dwingen ook zijn gezin te laten behandelen. Derde film in de SF-reeks over THE STEPFORD WIVES, die echter geen rekening houdt met ontwikkelingen uit het tweede deel, REVENGE OF THE STEPFORD WIVES. De spanning wordt goed opgevoerd maar lijkt nergens heen te leiden. Bill Bleich was de auteur van dit zwakkere vervolg, dat behoorlijk werd vertolkt en eindigt in een schokkende climax. Maar voor het zover is moet je als kijker veel geduld hebben. Steve Shaw stond achter de camera.

credits

Regie:
Alan J. Levi
Cast:
Barbara Eden, Don Murray, Tammy Lauren, Ken Swofford, Pat Corley, Richard Anderson, Sharon Spelman, Dick Butkus, James Coco, Randall Batnikoff
Camera:
Steve Shaw
Muziek:
Joseph Conlan
Jaar:
1987
Alt. titels:
Stepford Children, The, Die Kinder von Stepford
Genres:
Fantasy, Horror
Trefwoorden:
Fantasy
Landen:
Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen

The Stepford Children (1987) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken