Verenigde Staten 1990. Komedie van Catlin Adams. Met o.a. Valerie Harper, Elliott Gould, Brenda Vaccaro, Brenda Baale en Bruce Davison.

VPRO Cinema

Na 25 jaar huwelijk wordt Harper in de steek gelaten door Gould. Hij is hals-over-kop verliefd geworden op journaliste Bakke, die zijn dochter had kunnen zijn. Aanvankelijk laat Harper alles op zijn beloop, maar haar vriendin Vacarro overtuigt haar ervan dat ze beter wraak kan nemen. Ze heeft een korte romance met schoonheidsspecialist Davison en zo kan ze de jaloezie van Gould opwekken. Idiote huwelijkskomedie met mensen die hun mid- life crisis ondergaan. De toestanden zijn onrealistisch en de personages tweedimensionaal. Het kan de kijker geen barst schelen of ze nu bij elkaar blijven of niet. Acteerprestaties branden bovendien op een heel laag pitje. Het simplistische scenario is van de hand van Anna Sandor en William Gough. Chuy Elizondo stond in achter de camera. Ook uitgebracht als I WANT HIM BACK.

credits

Regie:
Catlin Adams
Cast:
Valerie Harper, Elliott Gould, Brenda Vaccaro, Brenda Baale, Bruce Davison, Valentina Quinn, Julie Warner, Sandy Bull, Brenda Vacarro
Scenario:
Anna Sandor
Muziek:
James Di Pasquale
Jaar:
1990
Alt. titels:
I Want Him Back, I want him back
Genres:
Komedie
Landen:
Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen

Stolen: One Husband (1990) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken