Verenigde Staten 1986. Drama van Paul Wendkos. Met o.a. Jaclyn Smith, Ken Howard, Michael Nouri, Susan Sullivan en Brad Dourif.

VPRO Cinema

Niemand twijfelt eraan dat het kind van advocate Smith een adoptiekind is, maar in werkelijkheid is het bij haar verwekt door Howard, de nieuwe vice-president van Amerika. Deze laatste wordt gechanteerd door Nouri, wiens broer om het leven kwam bij een aanslag op de president. Nouri op zijn beurt is heimelijk verliefd op Smith. En ga zo maar door, alle elementen van Sidney Sheldon's typische soap zijn terug te vinden in deze sequel op de romantische avonturen van Jennifer Parker, alias Smith. Veelschrijver Sheldon heeft zichzelf weer eens overtroffen in het voorstellen van onmogelijke relaties, combinaties en verborgen geheimen. Het op maat gesneden scenario van Robert L. Joseph, gebaseerd op de roman van Sheldon, is alleen voor liefhebbers. Voor anderen is het een marteling van meer dan drie uur. In beeld gebracht door Jack Priestley. Oorspronkelijk uitgezonden in twee delen.

credits

Regie:
Paul Wendkos
Cast:
Jaclyn Smith, Ken Howard, Michael Nouri, Susan Sullivan, Brad Dourif, Angela Lansbury, Mason Adams, Paul Roebling, Ronald Hunter
Camera:
Jack Priestley
Muziek:
Billy Goldenberg
Jaar:
1986
Alt. titels:
Rage of Angels: The Story Continues, Rage Of Angels: The Story Continues
Genres:
Drama
Trefwoorden:
Soap opera
Landen:
Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen