Verenigde Staten 1992. Horror van Mary Lambert. Met o.a. Edward Furlong, Darlanne Fluegel, Clancy Brown, Anthony Edwards en Jared Rushton.

VPRO Cinema

We zijn terug in Ludlow. Dierenarts Edwards en zoon Furlong nemen er hun intrek. Ze willen hier een nieuw leven opbouwen, maar lang duurt hun geluk niet. De hond van Furlongs vriend wordt door diens vader afgemaakt. Ze begraven hem op het bekende kerkhof en dat is het begin van een nieuwe reeks gruwels. De personages hebben iets meer vorm gekregen dan in deel een en de gereanimeerde doden hebben nu een eigen wil, maar meer nieuws is er niet in het scenario van Richard Outten, waarvan de oorspronkelijke auteur Stephen King zich gedistantiëerd heeft. Russell Carpenter stond achter de camera om dit nodeloze vervolg vast te leggen. Of... werd deel een misschien begraven op Pet Sematary en is dit wat weer naar boven kroop en tot leven kwam?

credits

Regie:
Mary Lambert
Cast:
Edward Furlong, Darlanne Fluegel, Clancy Brown, Anthony Edwards, Jared Rushton, Lisa Waltz, Jason McGuire, Sarah Trigger, Jim Peck
Scenario:
Richard Outten
Camera:
Russell Carpenter
Muziek:
Mark Governor
Jaar:
1992
Genres:
Horror
Trefwoorden:
Zombiefilm
Landen:
Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen

Pet Sematary 2 (1992) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken