Canada/Verenigde Staten 1983. Familiefilm van Bob Clark en James Komack. Met o.a. Dan Monahan, Wyatt Knight, Mark Herrier, Roger Wilson en Kaki Hunter.

VPRO Cinema

Monahan en zijn vijf vrienden beleven weer nieuwe avonturen en het mikpunt van hun pesterijen is de sportlerares van de meisjes (Parsons). In een artistieke opwelling besluiten ze een toneelfestival te organiseren, gewijd aan grote Britse dichter William Shakespeare. De fanatieke dominee (Wiley) vindt het werk van de dramaturg obsceen en wil de manifestatie verbieden. Even dom als de eerste PORKY`S (waarmee hij verder niet veel te maken heeft) en bovendien nog minder leuk (voor zover je met deel één kon lachen). Voor filmliefhebbers wier hersens in hun onderbroek zitten. Het onsamenhangende scenario werd in elkaar geflanst door regisseur Clark, Roger E. Swaybill en Alan Ormsby. Camerawerk van Reginald H. Morris. Heb je er nog niet genoeg van, dan is er het vervolg PORKY'S REVENGE!

credits

Regie:
Bob Clark, James Komack
Cast:
Dan Monahan, Wyatt Knight, Mark Herrier, Roger Wilson, Kaki Hunter, Scott Colomby, Nancy Parsons, Edward Winter, Kim Cattrall
Camera:
Reginald H. Morris
Muziek:
Carl Zitrer, Carl Zittrer
Kijkwijzer:
JB
Jaar:
1983
Alt. titels:
Next Day, The
Genres:
Familiefilm, Komedie
Trefwoorden:
Tienerfilm
Landen:
Canada, Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen

Porky's II: The Next Day (1983) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken