Verenigde Staten 1989. Familiefilm van Mollie Miller. Met o.a. Hayley Mills, Barry Bostwick, Ray Baker, Patricia Richardson en Joy Creel.

VPRO Cinema

Drieling Creel (ook in het echte leven een trio) hoort dat hun vader (Bostwick) opnieuw gaat trouwen. Ze zijn niet erg opgetogen door het vooruitzicht de zeer ordelijke Richardson als stiefmoeder te krijgen. Ze voelen meer voor de charmante binnenhuisarchitecte Mills, die zelf ook nog een tweelingszus heeft. Overbodige derde aflevering van deze serie die in 1961 sympathiek van start ging. Het inspiratieloze scenario van Jill Donner en Deborah Amelon heeft nog maar weinig te maken met het origineel van Erich Kästner. Het is een driestuiversromannetje geworden dat zelfs als goedkope romantische komedie is mislukt. Camerawerk van Isidore Mankofsky. Gevolgd door nog een vierde deel: PARENT TRAP HAWAIIAN HONEYMOON.

credits

Regie:
Mollie Miller
Cast:
Hayley Mills, Barry Bostwick, Ray Baker, Patricia Richardson, Joy Creel, Leanna Creel, Monica Creel, Jon Maynard Pennell, Christopher Gartin, Raymond Baker
Camera:
Isidore Mankofsky
Muziek:
Joel McNeely
Jaar:
1989
Genres:
Familiefilm, Komedie
Trefwoorden:
Tienerfilm, Jeugdfilm
Landen:
Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen

Parent Trap III (1989) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken