Verenigde Staten 1986. Komedie van Michael Dinner en Michael Winner. Met o.a. Judge Reinhold, Meg Tilly, Cleavant Derricks, Joe Mantegna en Jacques d'Amboise.

VPRO Cinema

Bibliothecaris Reinhold is een lieve, bedeesde jongen, die door pech achtervolgd wordt. Hij vervangt een bevriend politieman bij de audities voor een politiefeest. Tot zijn grote verbazing wordt hij geselecteerd voor een dansnummer, met als partner de mooie politieagente Tilly. Komedie die maar niet van de grond komt. Het scenario van Mark Medoff, naar een verhaal van Dezso Magyar sleept zich voort op de prestaties van de bijrolspelers, zoals Mantegna, Turturro, Tolkan, Wright en Zerbe. De hoofdrolspelers kunnen de toeschouwer niet boeien. Camerawerk van Carlo di Palma en een zwierige score van James Horner.

credits

Regie:
Michael Dinner, Michael Winner
Cast:
Judge Reinhold, Meg Tilly, Cleavant Derricks, Joe Mantegna, Jacques d'Amboise, James Tolkan, Amy Wright, John Turturro, Penn Jillette, Julie Bovasso, Fred Gwynne, Harvey Keitel, Austin Pendleton, Anthony Zerbe, William Sadler, Christopher Noth
Scenario:
Mark Medoff, Dezso Magyar
Productie:
Harry J. Ufland, Joe Roth
Camera:
Carlo Di Palma
Muziek:
James Horner
Montage:
Angelo Corrao, Dede Allen
Jaar:
1986
Alt. titels:
Off Beat - Lass die Bullen tanzen
Genres:
Komedie, Familiefilm
Trefwoorden:
Disney-film
Landen:
Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen

Off Beat (1986) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken