Verenigde Staten 1991. Komedie van W.D. Richter. Met o.a. Brian Wimmer, Peter Berg, Marcia Gay Harden, Colleen Flynn en Kyle Secor.

VPRO Cinema

Twee broers - Wimmer en Berg - zijn in 1962 op weg van Santa Fe naar Zuid-Californië, en worden als gevolg van een pijnlijke vergissing ingevroren om 29 jaar later weer te ontdooien. Zo komen ze dus te laat voor het avondeten. De veranderde wereld is een schok: alles is duurder en Wimmers vrouw Harden - nu tegen de vijftig, is hertrouwd; Wimmers volwassen dochter Flynn herkent haar jong gebleven vader niet meer. Mislukte komedieprent, die vooral mank gaat aan een slecht script en die te veel geprobeerd heeft op twee paarden te wedden: de gulle lach en de warme romantiek waardoor hij tussen de wal en het schip is geraakt. Na zeven jaar tevoren THE ADVENTURES OF BUCKEROO BANZAI gemaakt te hebben, geen best vervolg van Richters carrière. Zwak debuut van scenarioschrijver Mark Andrus. De correcte fotografie is van Peter Sova.

credits

Regie:
W.D. Richter
Cast:
Brian Wimmer, Peter Berg, Marcia Gay Harden, Colleen Flynn, Kyle Secor, Michael Beach, Peter Gallagher, Cassy Friel, Ross Malinger, Steven Schwartz-Hartley, John Prosky, Bo Brundin, Donald Hotton
Scenario:
Mark Andrus
Productie:
W.D. Richter, Dan Lupovitz
Camera:
Peter Sova
Muziek:
David Mansfield
Montage:
Robert Leighton, Richard Chew
Jaar:
1991
Alt. titels:
Zeitlose Liebe, Eine
Genres:
Komedie, Sciencefiction, Drama
Trefwoorden:
SF-Film
Landen:
Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen

Late For Dinner (1991) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken